≡ Menu
sfeer beeld MZ Auto's

Nieuws

3D uitlijnen.
20-07-2017

Sinds kort zijn wij in her bezit van een nieuwe uitlijner deze apparatuur is gevonden in de John Bean 3D uitlijnapparatuur. 3D staat voor 3 dimensionaal. Het voertuig wordt 3 dimensionaal vanuit verschillende  hoeken bekeken en gemeten, hierdoor ontstaat een exact beeld van het weggedrag van de betreffende auto en voor de monteur is het vrij eenvoudig om op de meterschermen van de computer vast te stellen wat er afgesteld moet worden.

Geschikt voor alle personenauto’s en bestelwagens.

Dit 3-Dimensionaal uitlijnapparaat is geschikt voor alle soorten personen-auto’s en bestelwagens, er is een databank aanwezig met werkelijk duizenden voertuiggegevens zodat er voor iedere auto de originele gegevens voorhanden zijn, ook is er een animatie- hulp programma aanwezig die de monteur laat zien wat er afgesteld kan worden en waar er afgesteld kan worden.

De beste uitlijntechnieken om uw auto als nieuw te laten rijden.

Omdat de techniek van deze John Bean 3D veel verder gaat als de “gewone” uitlijnapparatuur zijn onze monteurs in staat om uw auto weer perfect te laten rijden. Zo hebben wij niet alleen de allerbeste uitlijnapparatuur, maar ook jaren langen kennis en ervaring en hierdoor zijn wij in staat om de allerlaatste uitlijntechnieken in de praktijk toe te passen.


Airco service.
01-06-2017

Airco onderhoud, voor een gezond klimaat in uw auto.

De zomer staat weer voor de deur dus hebben wij onze airco apparatuur geupdate en staat deze klaar om u airco te onderhouden, controleren en bij te vullen.

Airco onderhoud wordt vaak vergeten. Toch is regelmatig onderhoud van groot belang. Jaarlijks lekt ongeveer 10% van het koudemiddel van de airco weg. Hierdoor kan de werking van het systeem ongemerkt sterk verminderen. Met een muffe geur en een ongezond leefklimaat in uw auto als gevolg.

Eenmaal per jaar Airco onderhoud.

Zorgt ervoor dat de werking van uw airco op peil blijft en voorkom daarmee dat u onverwachts voor hoge reparatiekosten komt te staan. Bovendien wordt met regelmatig onderhoud de groei van bacteriën en schimmels tegengegaan.

Levert uw airco minder koele lucht dan u gewend bent? Neemt u geurtjes of een muffe lucht waar? Aarzel dan niet en laat uw airco checken bij ons. En ga voor optimaal rijcomfort!


Nieuws
01-06 51 86 73 99
Nieuws
01-06 51 86 73 99
Powered by MZ Auto's © MZ Auto's 2015