≡ Menu
sfeer beeld MZ Auto's

Producten

banden
Banden, Velgen en reparatie banden.
Wij hebben een ruime keuze aan nieuwe en gebruikte banden en velgen in ons assortiment. Zomer, Winterbanden of All seasons banden voor personen en bedrijfsauto,s en 4x4 all terrain banden.

Wij verkopen banden en velgen, met of zonder montage, behoort tot onze mogelijkheden.

Mooie velgen geven de auto vaak een totaal andere uitstraling. Samen met de klant gaan wij op zoek naar de juiste velgen en we kijken of deze geschikt zijn voor uw auto.

In een enkel geval kunnen wij u banden ook repareren.
uitlijn
3D Uitlijnen en Balanceren
 3D Uitlijnen
Bij ons maken we gebruik van 3D-uitlijnapparatuur. Dit is een geavanceerde manier om uw auto uit te lijnen. Deze apparatuur maakt gebruik van moderne lasertechniek. Dit is nauwkeuriger dan de confessionele manier van uitlijnen. Hierdoor kunt u veilig en comfortabel rijden, want goede banden en een juiste afstelling zijn erg belangrijk. De band vormt immers het enige contact met het wegdek.

Bij het uitlijnen van een auto wordt de wielophanging afgesteld op de stand waarvan de fabrikant zegt dat deze het beste is. Want Als uw auto verkeerd is uitgelijnd dan rijd uw auto oncomfortabel, hij trekt dan naar links of rechts. Waardoor het brandstofverbruik aanzienlijk toeneemt, en veroorzaakt onnodige slijtage. Uw auto is beter bestuurbaar met goed uitgelijnde banden en je bespaart ook nog eens op extra brandstofkosten.

Balanceren
Als een band niet goed uitgebalanceerd is gaat uw stuur of dashboard trillen bij hoge snelheden (100 tot 140 km/uur), of uw stuur beweegt zich langzaam heen en weer bij een lagere snelheid (40 tot 70 km/uur). Door uw banden door onze experts regelmatig te laten balanceren voorkomt u hoge reparatie- en vervangingskosten die u kunt krijgen als u blijft doorrijden met slecht uitgebalanceerde banden. Daarnaast rijdt u veiliger en zuiniger.

Wij geven u graag de nodige gratis adviezen
auto's
Auto's en Motoren.

Wij kopen en verkopen occasions. Onze occasions kunnen variëren van o.a. personenwagens, oldtimers, 4×4’s, cabrio’s, stationwagens, bestelbussen sportwagens. Ook eventueel campers, motoren én boten.

Hierbij geven wij altijd een objectief en eerlijk advies. Uiteraard zijn al onze occasions met een bestaande of nieuwe APK.

Bent u op zoekt naar een bepaald type of merk? Laat het ons weten dan gaan wij voor u op zoek.

Kom gerust langs in onze showroom, de koffie staat altijd klaar!

onderhoud
Onderhoud en Reparaties, APK Service.
Bent u op zoek naar een goede, betrouwbare monteur voor een APK ?
Reparatie aan uw auto ? Een grote of kleine beurt aan uw auto ? Of gewoon een check-up ?
Kom dan naar MZ auto’s in Wanroij. Wij hebben ervaren automonteurs die er voor zorgen dat uw auto snel, veilig en goedgekeurd de weg weer op kan. Dit alles voor een betaalbaar bedrag.

No-nonsense garagebedrijf.
MZ auto’s is een no-nonsense garagebedrijf. U kunt hier terecht voor een snelle en betaalbare APK keuring, klein en/of groot onderhoud en reparaties van alle automerken. Ook is er een bandenservice aanwezig. We houden een banden check en slaan eventueel uw winter en zomerbanden op. Verder lijnen we uw autobanden uit.
Daarnaast verzorgt MZ auto’s ook het onderhoud van uw airco deze wordt nagekeken en bijgevuld

Mochten er onverhoopt reparaties nodig zijn aan uw auto, dan laten wij u altijd van te voren weten wat de kosten ongeveer zullen bedragen zodat u bij ons niet voor verassingen komt te staan. Wij werken met het oog voor uw portemonnee.

Vaak is iets eenvoudig te repareren, zonder dat een heel onderdeel hoeft te worden vervangen. Als het betaalbaar kan, waarom dan een groot bedrag uitgeven?

U kunt onder andere terecht voor : Remmen, uitlaten, schokbrekers, accu's, airco bijvullen, uitlezen en diagnose van u voertuig, onderhoudsbeurt, banden, velgen, uitlijnen en balanceren.
Powered by MZ Auto's © MZ Auto's 2015